Ben-slide-02-1600x400

Sommige projecten kunnen zo log zijn als een neushoorn. Binnen bepaalde oplossingen is het balanceren op een ‘dun lijntje’ om niemand op te tenen te trappen en de beste resultaten te verkrijgen. Maar met beleid komen we een heel eind….

Wat wij doen en hoe we werken? Eigenlijk komt het er op neer dat wij uw externe ICT-collega’s zijn. Wij leveren niet alleen diensten aan u als onze opdrachtgever, maar we werken als collega’s met u samen aan de beste ICT-oplossing voor uw bedrijf. Wij fungeren als een flexibele toevoeging op uw organisatie en helpen bij het koppelen en integreren van data.

Optimaliseren bedrijfsprocessen

ICT is de smeerolie van uw bedrijf om uw bedrijfsprocessen probleemloos te laten verlopen. Het optimaliseren van bedrijfsprocessen is dé mogelijkheid om met uw huidige aantal medewerkers uw bedrijf te laten groeien.

Implementatiepartner ESB/ETL

Verschillende bedrijven werken met diverse programmatuur wat de ‘wir-war’ aan computertaal kan bemoeilijken en waardoor een digitaal misverstand snel kan ontstaan. Een ESB en/of ETL toepassing kan dan de oplossing bieden.

Nieuwe EDI projecten starten

Het implementeren van een passende EDI-oplossing kan een intimiderende uitdaging zijn waar we u graag bij helpen! Met EDI kunt u de efficiëntie van transacties verbeteren. U kunt kosten besparen en het maakt u een flexibele handelspartner voor uw klanten en/of leveranciers.

Bestaande EDI oplossingen uitbreiden

Het uitbreiden van uw huidige EDI-oplossing is een puzzel die goed doordacht moet worden om te voorkomen dat u met een ‘houtje-touwtje’-oplossing komt te zitten of in een digitaal doolhof terechtkomt. Hier kunnen we u in adviseren en bij helpen.

Project Management

Wij vinden het belangrijk om binnen de projecten met u samen te werken en samen te zoeken naar de best mogelijke oplossingen. We kunnen u veel uit handen nemen, maar wij vinden het belangrijk om u van A tot Z te betrekken bij het proces, het is en blijft tenslotte uw bedrijf.

Support

We zijn geen helpdesk en we werken niet bij ‘over-de-schutting.nl’ maar we bieden u wel degelijk support! Hoe het één en ander werkt qua support en wat u precies van ons mag verwachten, lichten we graag toe.

In onze samenwerking doen we niet aan kleine lettertjes, wij zorgen gewoon dat het werkt! Kijk op de bovenstaande pagina’s voor een beschrijving van wat we doen of neem gewoon even contact met ons op.